Pakketten

Vol van smaak  
€21,50

Bordevol smaak  
€34,50

Gluten/lactose vrij 
€18,50

Welkom bij de Terrinerie, waar smaak en verfijning samenkomen in onze unieke pakketten, ontworpen om uw speciale momenten te verrijken en uw dierbaren te verwennen. Ontdek onze diverse selectie van smaakvolle geschenken, perfect voor iedere gelegenheid.

Gluten- en Lactosevrij Genieten

Onze speciale Gluten- en Lactosevrij Pakketten zijn samengesteld voor degenen die op zoek zijn naar culinair genot zonder compromissen. Elk item is met zorg gekozen en bereid om een heerlijke ervaring te bieden, vrij van gluten en lactose. Een perfect cadeau voor vrienden, familieleden of collega's met specifieke voedingsbehoeften.

Vol van Smaak

Ontdek onze 7-delige pakketten, boordevol smaak en variatie. Elk item is zorgvuldig geselecteerd om een harmonieus samenspel van smaken te creëren. Ideaal als attent cadeau voor verjaardagen, jubilea of gewoon om iemand te verrassen met een vleugje culinair plezier,

Boordevol Smaak

Onze luxueuze 11-delige pakketten bieden een uitgebreide culinaire ervaring. Gevuld met een selectie van hoogwaardige lekkernijen, zijn deze pakketten perfect om iemand in het zonnetje te zetten of als een indrukwekkend bedankje voor waardevolle zakenrelaties. Een feest voor de zintuigen, verpakt in een elegant arrangement.

 

Cadeau voor Elke Gelegenheid

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedankje of gewoon een spontaan gebaar van waardering, onze pakketten zijn ontworpen om elke gelegenheid te verheffen. Laat uw dierbaren weten dat u aan ze denkt met een smaakvol en origineel cadeau van de Terrinerie.

Bestel Nu en Ontdek Culinaire Verwennerij,

Trakteer uzelf of een speciaal iemand op een onvergetelijke smaakervaring. Bestel vandaag nog een van onze prachtig samengestelde pakketten en ontdek de culinaire verwennerij van de Terrinerie. Laat smaak de hoofdrol spelen in uw cadeaugeefmomenten.