FAQ

Eten gerelateerde vragen

Wordt alles huisgemaakt?

Ja, alles wat in de winkel verkocht wordt is huisgemaakt. Het enige wat niet van eigen hand is zijn de broden. Deze worden door bakkers speciaal voor de terrinerie gemaakt.  

Hebben jullie ook belegde broodjes?

Zoals gezegd hebben we broodjes alleen deze worden niet belegd. Bij ons kunt u het brood altijd verkrijgen voor bij de soep. En anders hebben we nog een ruim scala aan gevulde jampotjes wat prima te combineren is met een van onze broden. 

Verkopen jullie ook bier en/of wijn?

Momenteel is er geen alcoholvergunning aanwezig in bij de Terrinerie. Er  wordt een aanvraag voor gedaan. Tot die  tijd is het wel mogelijk om een fles wijn te kopen bij een afhaalbestelling, mits deze thuis wordt geopend. Daarnaast hebben wij huisgemaakte non-alcoholische dranken om ook andere alternatieven aan te beiden. Hou hiervoor de social media pagina's van de Terrinerie in de gaten.


Instagram: https://www.instagram.com/terrinerie/ 
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090420698859 

Overig 

Wat zijn de openingstijden?

Maandag en dinsdag zijn wij gesloten 
Woensdag tot en met zondag geopend van 11:30 tot 18:30 uur 

Zijn jullie verbonden met een ander restaurant?

De Terrinerie is een zusterbedrijf van 't Pestengasthuys, link naar de website is: https://www.pestengasthuys.nl/ 

Bezorgen jullie ook?

Nee, alleen afhalen of bij ons aanschuiven is mogelijk.

Kan ik bij jullie ook een bestelling reserveren?

Zeker, dat kan op verscheidene manieren. Allereerst via tel: 038 303 77 95, mail: Info@deterrineire.nl 

Daarnaast ook te reserveren via The fork.

Een van de gerechten is niet meer op de kaart, kan ik dat nog wel bestellen?

Omdat alles huis wordt gemaakt zijn we afhankelijk van de seizoenen. Hierdoor wisselen we vaak ons menu. Hierdoor kan een gerecht worden vervangen door een ander. Mocht het er niet meer zijn en u wilt er een grote portie van bestellen dan kan er desnoods nog iets worden overlegd. 

Waar komt de naam vandaan?

De terrinerie is afgeleid van de hoofdproducten die we verkopen, namelijk: terrines en soep. Beide maken gebruik van een terrine. De één is de vorm waarin het gerecht wordt gemaakt. De connectie voor soepen zijn de ouderwetse soepterrines waarin de soep werd gedaan om het uitserveren. 

Waar komt het idee vandaan?

Dit kwam doordat eigenaren Paul Stegeman en Sonja Kloppers wilde al een geruime tijd een extra zaak openen in een vorm van een traiteur. Dit is om mensen ook het genot van het restaurant eten naar de gast thuis te brengen. Tijdens de lockdown waren de restaurants uiteraard gesloten. Zo ook het Restaurant t'Pestengasthuys. Om kerst wel een vorm van restaurant gevoel te geven werden er afhaal gerechten verkocht. dit was een schot in de roos. Hierdoor is de bal gaan rollen en dat resulteerde in de Terrinerie.

Hebben jullie ook business to business opties?

Momenteel zijn we alleen gefocust voor het verkoop aan particulieren. Later zal er ook zeker aandacht zijn voor B2B projecten. 

Kan ik ook ergens een recensie achter te laten?