Pasen, déjeuner dînatoire 

Welkom bij de Terrinerie, uw favoriete Franse traiteur voor de paasdagen! Dit jaar bieden we u een unieke culinaire ervaring met onze speciale Paas Déjeuner Dînatoire.

Stelt u zich eens voor: heerlijk genieten met uw dierbaren, met zes kleine gerechtjes vergezeld van vers brood en smakelijke smeersels. Bij de Terrinerie doen we er alles aan om uw culinaire ervaring onvergetelijk te maken.

Elk gerecht is met liefde en vakmanschap bereid door onze eigen chef-kok, Paul. Zijn toewijding aan kwaliteit en verse ingrediënten is terug te vinden in elke hap, waardoor u bij elke smaakprikkel een explosie van smaken zult ervaren.

Om te kunnen genieten van ons Paas Déjeuner Dînatoire kunt u bestellen vanaf twee personen. Reserveringen zijn nu geopend, dus aarzel niet om ons te mailen op info@deterrinerie.nl om uw maaltijd te reserveren.

Geniet van een smaakvolle ervaring en heerlijk glas wijn ernaast van deze heerlijke lekkernijen, voor €27,50 per persoon, maar je paasweekend compleet met al deze hartige hapjes.

U kunt uw bestelling ophalen op zaterdag 30 maart of zondag 31 maart, Trakteer uzelf op een onvergetelijke paaslunch, borrel of diner, bereid met zorg door de Terrinerie.

Vrolijk Pasen en eet smakelijk!