Reserveren


Reserveren voor een Hemelse Ambachtelijke Lunch

Welkom bij de Terrinrie, waar ambachtelijke finesse en smaak samenkomen om uw lunchervaring onvergetelijk te maken. Onze menukaart biedt een verrukkelijke selectie van huisgemaakte lekkernijen, waaronder rijke soepen, verfijnde patés en heerlijke terrines die uw smaakpapillen zullen betoveren.

Hartverwarmende Soepen
Laat u verwennen door onze seizoensgebonden, huisgemaakte soepen. Elke kom is een kunstwerk van smaken, bereid met verse ingrediënten en de passie van onze chef-koks.

Verfijnde Patés en Terrines
Ontdek de wereld van smaak met onze met liefde bereide patés en terrines. Elke hap is een reis door de rijke culinaire tradities van Frankrijk.

Heerlijke Warme Quiches
Geniet van een knapperige korst en een zachte vulling met onze heerlijke warme quiches. Een perfecte combinatie van smaken die uw lunch tot een feest maakt.

Pain Complet 
Proef de ambacht in elke hap met ons Pain Complet, een heerlijk broodje geserveerd met een huisgemaakt smeersel dat perfect aansluit bij uw culinaire verlangens.

Reserveer Nu voor een Culinaire Pauze:

Verras uw smaakpapillen en trakteer uzelf op een onvergetelijke lunchervaring bij de Terrinerie. Maak nu een reservering om uw plaats te verzekeren en te genieten van een authentieke Franse culinaire reis.

Voel de smaak, proef de ambacht – uw lunchmoment, onze passie.

 

Een reservering maken bij de Terrinerie kan op drie manieren.
Een reservering via e-mail: info@deterrinerie.nl of telefonisch 038-303 77 95 
of via boekingssite The Fork, zie hieronder de rechtstreekse link;