picknickmand

Een picknickmand van de Terrinerie biedt een heerlijke selectie van kleine patés en terrines, perfect om van te genieten tijdens een ontspannen uitje in de natuur of in het park. Je kunt je verheugen op een assortiment van smaken, van klassieke tot meer avontuurlijke combinaties.

Bij de patés en terrines wordt vers brood geserveerd, vergezeld van een scala aan smeerbare lekkernijen, zoals huisgemaakte chutneys, tapenades en kruidenboter. Zo kun je elke hap aanpassen aan je eigen smaak.

Om je picknick feestelijk te beginnen, hebben we een halve fles bubbels toegevoegd, perfect om te proosten op een mooie dag. Daarnaast vind je ook een heerlijke sap en verfrissend water in de mand, zodat er voor ieder wat wils is.

En om het geheel af te maken, hebben we een klein potje gevuld met een verfrissende koude soep, ideaal voor warme dagen om lekker koel te blijven.

Of je nu een romantische date hebt gepland, een gezellige familie-uitstap maakt of gewoon wilt genieten van het buitenleven, onze picknickmand biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke culinaire ervaring in de buitenlucht.

Onze picknickmand voor twee personen is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde lekkernijen en accessoires, en biedt een complete ervaring voor een geslaagde picknick. Voor een totaalbedrag van €48,50 krijg je het volgende:

In de picknickmand van onze traiteurswinkel vind je een feestelijke selectie van heerlijke lekkernijen, waaronder:

  1. Verschillende soorten kleine patés/terrines: Geniet van een assortiment van klassieke en verrassende smaken, perfect om op toast of vers brood te smeren.

  2. Heerlijk krokant brood: We bieden een selectie van vers brood aan om te combineren met de patés en terrines. 

  3. Een variatie aan smeersels: Naast de patés en terrines vind je een assortiment aan smeerbare lekkernijen, zoals huisgemaakte rillettes, chutneys, piccalilly´s of een potje met sobrasada om je brood mee te beleggen.

  4. Een klein potje gevuld met koude soep: Voor een verfrissende start van je picknick hebben we een heerlijke koude soep toegevoegd, perfect om van te genieten op warme dagen.

  5. Een halve fles bubbels: Om je picknick feestelijk te beginnen, hebben we een halve fles mousserende wijn toegevoegd, zodat je kunt proosten op een geslaagde dag in de buitenlucht.

  6. Een heerlijke sap: Voor degenen die liever geen alcohol drinken, hebben we een smaakvolle sap toegevoegd, zodat iedereen kan genieten van een verfrissend drankje.

  7. Water: Uiteraard mag een flesje water niet ontbreken om gehydrateerd te blijven tijdens je picknickavontuur.

Accessoires:

  1. Een picknickkleed: Om comfortabel te kunnen zitten en genieten van je maaltijd.
  2. Glaswerk: Voor het drinken van de bubbels en sap.
  3. Bordjes en bestek: Om de lekkernijen mee te serveren en te genieten van je picknickgerechten.

Met deze complete set ben je helemaal klaar voor een romantische of gezellige picknick voor twee, waarbij je je nergens zorgen over hoeft te maken. Alles is voorzien, zodat je volop kunt genieten van het buiten zijn en heerlijk kunt smullen van al het lekkers dat onze picknickmand te bieden heeft.