Vaderdag

Vaderdag Special: Luxe Hors d'Oeuvre

Dit jaar heeft De Terrinerie een bijzonder en luxe cadeau samengesteld voor Vaderdag: een overheerlijke hors d'oeuvre. Maar wat is nu precies een hors d'oeuvre? Een hors d'oeuvre is een verfijnd voorgerecht bestaande uit kleine, smaakvolle hapjes die de smaakpapillen prikkelen en de eetlust opwekken voor de hoofdmaaltijd. Ideaal om je vader mee te verrassen en te verwennen!

Onze speciale Vaderdag hors d'oeuvre bevat een selectie van verschillende kleine pâtés en terrines, gecombineerd met vers brood van Johan en huisgemaakte smeersels. Elk element is zorgvuldig bereid met hoogwaardige ingrediënten en veel liefde, om een unieke culinaire ervaring te bieden. Perfect voor een originele en smaakvolle Vaderdag, en dat voor slechts €20,-.

 

Wat kun je verwachten?
- Diverse Patés: Verrukkelijke en smeuïge patés, perfect om te combineren met ons ambachtelijke brood.
- Heerlijke Terrines: Fijne terrines die smelten op de tong, elk met een eigen karakter en smaakprofiel.
- Vers Brood van Johan: Brood dat de ideale basis vormt voor onze patés en terrines, knapperig van buiten en zacht van binnen.
- Huisgemaakte Smeersels: Ambachtelijke smeersels die zorgen dat het helemaal compleet gemaakt wordt. 

Bestellen?
Maak Vaderdag extra speciaal en bestel deze luxe hors d'oeuvre voor je vader. Neem telefonisch contact met ons op via 038 303 77 95 of stuur een e-mail naar info@deterrinerie.nl. Wacht niet te lang, bestel vandaag nog en zorg voor een onvergetelijke culinaire ervaring op Vaderdag!

Verras je vader met dit originele en smaakvolle cadeau en laat hem genieten van de culinaire hoogstandjes van De Terrinerie.