Valentijnsdiner, 14 februari 

Laat liefde door je smaakpapillen stromen op 14 februari met ons exclusieve Valentijnsmenu bij de Terrinerie. Een betoverende avond vol passie, culinaire verwennerij en onvergetelijke momenten wacht op jou en je geliefde. Reserveer snel, want slechts een beperkt aantal plaatsen zijn beschikbaar voor dit een geheel verzorgd romantische viergangendiner, voor €62,50 per persoon.

Ons speciale samengestelde Valentijnsmenu belooft een smaakvolle reis door verfijnde gerechten, elk zorgvuldig bereid om de liefde te vieren. Laat je verrassen door de perfecte combinatie van aroma's en texturen, ontworpen om de liefdeschemie te laten sprankelen.

Reserveer snel je tafel voor dit unieke Valentijnsmenu en maak van 14 februari een onvergetelijke dag vol liefde en culinaire verwennerij. Stuur een e-mail naar info@deterrinerie.nl en zorg ervoor dat je deel uitmaakt van deze bijzondere viering bij de Terrinerie. Laat bij de Terrinerie je liefdeschemie voelen met een diner dat de romantiek in elke hap weerspiegelt.